Marketing- en communicatieadviesHet begint met een vraag over marketing of communicatie

 

Het begint met een vraag

Mensen zitten met grote en kleine communicatievragen. Zijn mijn webteksten goed genoeg? Hoe krijg ik meer klanten? Hoe zorg ik dat mijn doelgroep naar de dokter gaat? Hoe schrijf ik een facebookpost? Is er iemand die kan kijken of ik mijn communicatiemiddelen slim inzet?... 

Op al je vragen zoeken we samen antwoorden. Door met elkaar te brainstormen komen we tot ideeën. Het liefst maak ik een communicatie- of marketingplan voor je. Een plan dat structureel je vragen oplost. Je krijgt van mij altijd practische oplossingen die je direct kan toepassen.

 

Wat is jouw verhaal?

Als communicatieadviseur balanceer ik altijd tussen vorm en inhoud. Welk verhaal wil jouw organisatie vertellen? En hoe spreek ik je publiek aan zodat jouw product of bedrijf zichtbaar is?

In mijn carrière als communicatieadviseur, docent, cabaretier en journalist heb ik vele verhalen verteld. Ik heb veel manieren verzonnen om mensen te activeren en verhalen zichtbaar te maken:

 

In een slimme communiatie- of marketingstrategie maak ik de juiste combinatie van communicatiemiddelen.

De juiste combinatie is een middelenmix die elkaar versterkt en waarmee jij of je product of bedrijf op het netvlies komt van je publiek.

Zet me aan het werk, dan breng ik je verhaal in beeld.

Neem contact op

×