Sportservice Noord-Brabant

Marketing- en communicatieadvies SSNB

 

Strategisch en tactisch marketing- en communicatieadvies

 

Drie jaar lang ben ik verantwoordelijk geweest voor de marketing en communicatie van Sportservice Noord-Brabant. Binnen het bedrijf opereerde ik op drie niveau's: strategisch, tactisch en operationeel. Ik gaf strategisch advies aan de directeur en haar MT. Daarnaast begeleidde ik projecten en programma's. Ik ondersteunde hen op strategisch en tactisch vlak door het ontwikkelen van toepasbare communicatiestrategieën. Daarnaast stuurde ik een zzp-team van communicatie-experts aan, waarmee ik de ontwikkelde strategieën snel en daadkrachtig tot tastbare eindproducten omzette.

 

Op strategisch niveau heb ik de directeur ondersteund bij het aanscherpen van de propositie van de organisatie en van de producten. Het advies werd onder andere verwezenlijkt in een elevator-pitch en een event (200+ bezoekers) waarmee de nieuwe koers van de organisatie werd gepresenteerd.

Op tactisch niveau heb ik verschillende campagnes ontwikkelt om de breedtesport te versterken. Een mooi voorbeeld is de campagne in Roosendaal waar ik een wervingscampagne heb ontworpen waarmee we de verschillende activiteiten en initiatieven onder 1 imago hebben verzameld en ze hebben ingedeeld in 3 verschillende producten.


Neem contact op

×