StrijpeRs in #blijfthuisoutfit

Mode in Strijp R tijdens de intelligente lock down

Na enkele weken in de intelligente lock down, viel het me op dat ik altijd dezelfde shabby kleding draag. Ik wissel tussen de #blijfthuisoutfit en de #hobbyoutfit. Dit is blijkbaar mijn nieuwe stijl. Het leek me daarom logisch om een modeshoot te doen, zoals in de #LINDA.

 

#blijfthuisoutfit wielrenner#blijfthuisoutfit Justin de Vries

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe is het bij mijn buren thuis?

Ik kon me niet voorstellen dat ik de enige ben die er zo bij loopt. Daarom heb ik in de buurt-facebookgroep een oproep geplaatst, met de vraag of meer mensen in hun #thuisblijfpak op de foto willen. Ik wil een mooie fotoserie maken om de buurt te laten zien hoe het achter de voordeur is.

 

Pop-up museum

Na een week of wat heb ik een serie foto's van rond de 7 personen. Om de buurt vast een voorproefje te geven heb ik een pop-up museum gemaakt in mijn voorpui. Zo kan iedereen tijdens zijn dagelijkse wandeling zien hoe het met de #coronamode gesteld is in de wijk en zich nog aanmelden voor een shoot. Ik kreeg nog 1 a 2 nieuwe aanmeldingen en ging broeden op de volgende stap.

pop-upmuseum blijfthuisoutfit

 

Foto's verzameld in een Glossy

Natuurlijk verdienen deze spetterende #lockdownlooks te schitteren in een echte glossy. Daarom is hier nu STRIJPERS, een 16 pagina's dik magazine, boordevol portretten van buren in hun #thuisblijfoutfit. Het magazine kost 13,50 en de opbrengst gaat naar onderzoek naar potentiële virusremmers en nieuwe behandelopties tegen de ziekte COVID-19.

Als je een exemplaar wilt ontvangen stuur mij dan een mail met je telefoonnummer (voor een tikkie) en je adres (voor het magazine).

Strijpers Magazine buren in blijfthuisoutfit
Neem contact op

×