Meer dan verwacht succes

Met Knalland wilden we een muziekalbum maken. Een album met videoclips, grafische kunst en kunst-events. We kregen meer dan we verwachtten.

Hard werken

Tommy en Casper bij GIEL!Door goede planning en mateloos enthousiasme, hebben we met het project een kunst-community gebouwd. Zeker 150 creatievelingen verbinden zich in deze community met het project. Met een facebookpagina, facebookgroepen, en bijeenkomsten houden we iedereen op de hoogte. We weten een sfeer te creëren waarin iedereen bereid is een stapje meer te doen. Zich kosteloos in te zetten en prachtige pareltjes van muziek en design af te leveren.

Het resultaat mag er wezen. Landelijk worden we opgepikt door GIEL! en DWDD. We presenteren het album met een albumrelease party in Tivoli de Helling. Het is een magisch optreden dat stijf uitverkocht is. De projectdoelen zijn in juni al ruimschoots gehaald. Het succes leidt tot meer optredens. Knalland wordt op verschillende festivals gevraagd om op te treden. Het is te leuk, waarom zouden we stoppen!

 

Uitbouwen op succes

Sin and Soul tour KnallandHet avontuur gaat door. Knalland werkt mee aan de Sin and Soul tour. Met een sprankelende show treden we op met la Boutique Fantastique in verschillende kerken in Nederland. Al het harde werk en inzet wordt opgemerkt. Knalland wordt genomineerd voor verschillende prijzen. We dingen mee naar de 3voor12 award en de participatiepluim 2013 in Utrecht. Helaas hebben we deze prijzen niet in de wacht kunnen slepen. De jury's zijn erg enthousiast over het feit dat wij de wijk Kanaleneiland eens positief in het nieuws brengen.

 

Knallen door in 2014

Het project Knalland is nu ten einde. De projectdoelen zijn dik gehaald. Daarom gaat Knalland gewoon door. De kunstcommunity wordt gebruikt om nieuwe projecten te starten. We zijn al weer hard bezig. Hou ons in de gaten of help ons mee. Ga naar Knalland op facebook 
Neem contact op

×