#waarwerktmijnvriend

Wie weet waar zijn vriend 40 uur per week uithangt?

Dertig misschien wel veertig uur ben je aan het werk. Deze tijd besteed je niet met je familie en vrienden. Maar weten die familie en vrienden waar en met wie je al die tijd doormaakt?

 

Zijn mijn vrienden anders op een werkplek?

 

Ik ken mijn vrienden in trainingspak in het bos of op de camping. Ik zie mijn vrienden met een biertje aan de bar. Ze lopen als vader achter de kinderwagen of liggen als een luiwammes op de bank. Ik vraag me af hoe ze eruit zien als ze aan het werk zijn.

De vraag kwam bij me op toen mijn vriendin de werktelefoon opnam tijdens een vakantie. Haar houding veranderde en haar stem had een hele ander intonatie. Ze veranderde van een beachbabe in een carrièretijger.

 

Op onderzoek uit

 

Ik ben benieuwd hoe mijn vrienden zijn als ze aan het werk zijn. Zijn ze in pak of dragen ze een overal? Zijn ze hard of zacht? Zitten ze achter het stuur of achter een beeldscherm? Waar lunchen ze het liefst? … en met wie?

Vrienden zijn mensen waar je het meest om geeft, maar ik weet eigenlijk niet wat ze veertig uur in de week doen.

De eerste afspraken zijn gemaakt. Ik loop een ochtend mee met dierenverzorger Pascal van Zanten en architect Bart Lentze. Hou mijn Instagram in de gaten of de hastag #waarwerktmijnvriend

 

Pascal van Zanten is dierenverzorger in een dierenpension

 

Dierenverzorger Pascal van Zanten Imagofotografie

 Bart Lentze is architect en ontwerpt en bouwt op dit moment de Rotterdamse Straatkijkers

Bouw van de Rotterdamse Straatkijkers
Neem contact op

×